Over ons

Gedeelde last – Ambulante Hulpverlening

Over Gedeelde Last

Mensen die iets willen doen aan de problemen waar ze tegenaan lopen, verdienen de juiste zorg. Gedeelde Last werd opgericht door Jeannette Jager (roepnaam: Jan) en biedt begeleiding en ondersteuning aan verschillende mensen met een hulpvraag.

Jouw zorgvraag is onze opdracht

Het traject begint en eindigt bij jou. Jij houdt de regie over je leven en samen maken we een plan voor jouw toekomst. Dit doen we door open naar elkaar te zijn: we zeggen waar het op staat. We richten ons op de positieve eigenschappen van jou en bieden zorg op maat.

Ons bedrijf is al meer dan tien jaar lang actief in de zorg. We hebben ruime ervaring met mensen met verschillende zorgvragen bijv. met een GGZ of LVG achtergrond. Daarnaast hebben we ervaring met mensen verslavingsproblematiek en delinquente/zorgmijders achtergrond.

We zijn kleinschalig en hebben een vast team met HBO achtergrond gericht op de zorg.
Indien nodig onderhouden wij korte lijnen met samenwerkende partijen. Daardoor kunnen we snel handelen en doorverwijzen voor jouw vervolgtraject. Wij zijn geen bewindsvoerder en gaan niet in op financiële zaken. Maar wij kunnen wel doorverwijzen naar een bewindvoerder indien jouw wens.

Geen hulpvraag is ons te gek!

We leren je graag kennen.